9 april 2022, de demo

´╗┐Naast de prachtige opstellingen in de show was een van de hoogtepunten van deze dag de simultaan demo onder leiding van Bruno Wijman. De demonstratoren hadden prachtig materiaal om mee te werken en gingen voortvarend van start. Het is iedere keer weer geweldig om te zien hoe van een ogenschijnlijke struik uit de tuin toch weer een pre-bonsai wordt gemaakt. De zaal was goed gevuld met belangstellenden en het werk van de teams werd mooi aan elkaar gepraat en verklaard door Bruno.

Na afloop werden de pre-bonsai verloot onder de aanwezigen die voor 1 euro per stuk lootjes konden kopen.

 

top

 

9 april 2022, de show

´╗┐Wat stond er weer een schitterende show tijdens onze manifestatie in Leersum!
Nadat de demo tot een eind was gekomen deze middag volgde de prijsuitreiking van de opstellingen. De prijs voor de mooiste opstelling - de opstelling waar je het beste gevoel van krijgt - ging naar Marian voor de tokonoma opstelling ter nagedachtenis aan Gert. De beste naaldboom was een Pinus parviflora van Nancy Vaele. De beste loofboom was een Buxus sempervirens van Michal Mokry. De beste shohin was de Pinus parfviflora van Nol van der Linden. En de beste mame; ook een opstelling van Nol van der Linden.
De publieksprijs was voor dezelfde opstelling van Nol.

Bob maakte van de gelegenheid gebruik om tijdens de afsluiting van de geweldig geslaagde dag Bruno, Sander en Bianca nog eens in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun onvermoeibare inzet voor onze vereniging.

Beste opstelling

Beste naaldboom

Beste loofboom

Beste shohin

Beste Mame en publieksprijs

 

 

lid worden

 

top